De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Chemistry and Biochemistry of Flavoenzymes

- Volume III

Bag om Chemistry and Biochemistry of Flavoenzymes

Chemistry and Biochemistry of Flavoenzymes summarizes the present knowledge of the chemical and physical properties of free flavin, modified flavins occurring in nature, and deazaflavin.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781315891460
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 684
  • Udgivet:
  • 18. december 2017
  • Størrelse:
  • 178x254x0 mm.
  • Vægt:
  • 453 g.
  • 2-4 uger.
  • 17. december 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Chemistry and Biochemistry of Flavoenzymes

Chemistry and Biochemistry of Flavoenzymes summarizes the present knowledge of the chemical and physical properties of free flavin, modified flavins occurring in nature, and deazaflavin.

Brugerbedømmelser af Chemistry and Biochemistry of Flavoenzymes