Chemicals in the Food Industry
- Toxicological Concerns and Safe Use
indgår i SpringerBriefs in Molecular Science serien
indgår i Chemistry of Foods serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 70
- Udgivet:
- 6. marts 2020
- Udgave:
- 12020
- Størrelse:
- 155x235x0 mm.
- Vægt:
- 454 g.
- 8-11 hverdage.
- 17. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Chemicals in the Food Industry
Chemicals in the Food and Beverage Industry.- Uses of Chemicals in the Food and Beverage Industry.- The Durable Management of Chemicals in the Food Industry and Annexed Laboratories.- The Future of Chemicals in the Food Production Ambit.
Brugerbedømmelser af Chemicals in the Food Industry
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Chemicals in the Food Industry findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621