Chemical Profiles of Industrial Cow’s Milk Curds
indgår i Chemistry of Foods serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 46
- Udgivet:
- 30. december 2016
- Udgave:
- 12017
- Størrelse:
- 155x235x3 mm.
- Vægt:
- 949 g.
- 8-11 hverdage.
- 17. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Chemical Profiles of Industrial Cow’s Milk Curds
This Brief explores the chemistry and production technology of a cheese precursor: the cow's milk curd. Parameters such as the type of used milk, the coagulation method, pH value, color, and microbial fermentation have a profound impact on the resulting curd properties, and hence on the cheese.
Brugerbedømmelser af Chemical Profiles of Industrial Cow’s Milk Curds
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Chemical Profiles of Industrial Cow’s Milk Curds findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621