De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Chemical Profiles of Industrial Cow’s Milk Curds

Bag om Chemical Profiles of Industrial Cow’s Milk Curds

This Brief explores the chemistry and production technology of a cheese precursor: the cow's milk curd. Parameters such as the type of used milk, the coagulation method, pH value, color, and microbial fermentation have a profound impact on the resulting curd properties, and hence on the cheese.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783319509402
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 46
  • Udgivet:
  • 30. december 2016
  • Udgave:
  • 12017
  • Størrelse:
  • 155x235x3 mm.
  • Vægt:
  • 949 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 17. januar 2025
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Chemical Profiles of Industrial Cow’s Milk Curds

This Brief explores the chemistry and production technology of a cheese precursor: the cow's milk curd. Parameters such as the type of used milk, the coagulation method, pH value, color, and microbial fermentation have a profound impact on the resulting curd properties, and hence on the cheese.

Brugerbedømmelser af Chemical Profiles of Industrial Cow’s Milk Curds



Find lignende bøger
Bogen Chemical Profiles of Industrial Cow’s Milk Curds findes i følgende kategorier: