Chemical Evolution of Nitrogen-based Compounds in Mozzarella Cheeses
indgår i Chemistry of Foods serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 41
- Udgivet:
- 15. september 2017
- Udgave:
- 12018
- Størrelse:
- 155x235x0 mm.
- Vægt:
- 97 g.
- 8-11 hverdage.
- 7. marts 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Chemical Evolution of Nitrogen-based Compounds in Mozzarella Cheeses
This Brief evaluates the consequences of protein modifications in cheeses, with special emphasis on mozzarella cheeses. As certain biogenic amines display a toxic potential to humans, considerable research has been undertaken in recent years to evaluate their presence in fermented foods, such as cheeses.
Brugerbedømmelser af Chemical Evolution of Nitrogen-based Compounds in Mozzarella Cheeses
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Chemical Evolution of Nitrogen-based Compounds in Mozzarella Cheeses findes i følgende kategorier:
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621