Chemical Engineering for the Food Industry
indgår i Food Engineering Series serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 462
- Udgivet:
- 23. oktober 2012
- Udgave:
- 11997
- Størrelse:
- 234x158x32 mm.
- Vægt:
- 732 g.
- 8-11 hverdage.
- 2. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Chemical Engineering for the Food Industry
Industrial food processing involves the production of added value foods on a large scale; * The range of processes and products made by the food industry has increased to include foods which have no kitchen counterpart, such as low-fat spreads.
Brugerbedømmelser af Chemical Engineering for the Food Industry
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Chemical Engineering for the Food Industry findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621