De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Cheeses of Italy: Science and Technology

Bag om Cheeses of Italy: Science and Technology

The book will contain a detailed description on the historical aspects of cheese manufacture, a culmination of historical information on the most traditional and worldwide popular Italian cheese varieties.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783319898537
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 274
  • Udgivet:
  • 5. juni 2018
  • Udgave:
  • 12018
  • Vægt:
  • 600 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 25. november 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Cheeses of Italy: Science and Technology

The book will contain a detailed description on the historical aspects of cheese manufacture, a culmination of historical information on the most traditional and worldwide popular Italian cheese varieties.

Brugerbedømmelser af Cheeses of Italy: Science and Technology



Find lignende bøger
Bogen Cheeses of Italy: Science and Technology findes i følgende kategorier: