De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Cheesemaking Practice

Bag om Cheesemaking Practice

Today, cheesemaking remains a blend of'art and science' for, while much cheese is made in computer-controlled factories relying on strict standard ization to handle the large volumes of milk involved, the production oftop quality cheese still relies on the innate skill of the cheesemaker.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781461376675
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 449
  • Udgivet:
  • 6. oktober 2012
  • Udgave:
  • 319983
  • Størrelse:
  • 155x235x24 mm.
  • Vægt:
  • 718 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 11. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Cheesemaking Practice

Today, cheesemaking remains a blend of'art and science' for, while much cheese is made in computer-controlled factories relying on strict standard ization to handle the large volumes of milk involved, the production oftop quality cheese still relies on the innate skill of the cheesemaker.

Brugerbedømmelser af Cheesemaking Practice



Find lignende bøger
Bogen Cheesemaking Practice findes i følgende kategorier: