Cheesemaking Practice
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 449
- Udgivet:
- 30. september 1998
- Udgave:
- 31998
- Størrelse:
- 162x238x34 mm.
- Vægt:
- 834 g.
- 8-11 hverdage.
- 11. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Cheesemaking Practice
Today, cheesemaking remains a blend of'art and science' for, while much cheese is made in computer-controlled factories relying on strict standard ization to handle the large volumes of milk involved, the production oftop quality cheese still relies on the innate skill of the cheesemaker.
Brugerbedømmelser af Cheesemaking Practice
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Cheesemaking Practice findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621