Cheese Vol 2
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 592
- Udgivet:
- 31. december 1995
- Udgave:
- 95002
- Størrelse:
- 170x32x244 mm.
- Vægt:
- 1134 g.
- 8-11 hverdage.
- 13. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Cheese Vol 2
1. Cheddar Cheese and Related Dry-Salted Cheese Varieties.- 2. Dutch-Type Varieties.- 3. Swiss-Type Varieties.- 4. Mould-Ripened Cheeses.- 5. Bacterial Surface-Ripened Cheeses.- 6. Iberian Cheeses.- 7. Italian Cheese.- 8. North European Varieties of Cheese.- 9. Ripened Cheese Varieties Native to the Balkan Countries.- 10. Cheeses of the Former USSR.- 11. Domiati and Feta Type Cheeses.- 12. Mozzarella and Pizza Cheese.- 13. Fresh Acid-Curd Cheese Varieties.- 14. Some Non-European Cheese Varieties.- 15. Processed Cheese Products.- 16. Cheeses from Ewes' and Goats' Milk.
Brugerbedømmelser af Cheese Vol 2
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Cheese Vol 2 findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621