Cheese and Microbes
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 300
- Udgivet:
- 1. april 2014
- Størrelse:
- 178x257x23 mm.
- Vægt:
- 998 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Cheese and Microbes
Over the past decade, there has been explosive growth in the U.S. artisan cheese industry. The availability of artisan cheeses, made using traditional practices, has ignited renewed consumer interest in cheese making and cheese consumption.
Brugerbedømmelser af Cheese and Microbes
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Cheese and Microbes findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621