Charlottesville Food: A History of Eating Local in Jefferson's City
indgår i American Palate serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 130
- Udgivet:
- 4. februar 2014
- Størrelse:
- 152x10x229 mm.
- Vægt:
- 345 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Charlottesville Food: A History of Eating Local in Jefferson's City
"From the early days of ThomasJefferson's Garden Book at Monticelloto the hustle and bustle of the modern City Market on Water Street,Charlottesville has an illustrious culinary history. The city's cuisine ischaracterized by a delight in locally raised ingredients. The locavorementality appears at all levels of Charlottesville's food industry, includingthe nationally acknowledged methods of Joel Salatin's Polyface Farms, thesourcing of local pork for Chipotle's Charlottesville location and theaccessibility of regional ingredients everywhere from Whole Foods Market toonline favorite Relay Foods. Author and food enthusiast Casey Ireland explores how Charlottesville's residents have created a food culture that is all theirown"
Brugerbedømmelser af Charlottesville Food: A History of Eating Local in Jefferson's City
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Charlottesville Food: A History of Eating Local in Jefferson's City findes i følgende kategorier:
- Business og læring
- Historie og samfund
- Mad og drikke > Kogebøger
- Rejsebøger > Rejseguides
- Sprog og lingvistik
- Historie og arkæologi > Historie > Amerikansk historie
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Transportteknologi og transporterhverv
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Nationale og regionale køkkener
- Livsstil, hobby og fritid > Rejser og ferie > Rejsebøger og rejseguides > Rejsebøger og rejseguides: Restauranter, cafeer, værtshuse, barer
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621