Charcuterie and French Pork Cookery
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 320
- Udgivet:
- 31. oktober 2001
- Størrelse:
- 137x208x24 mm.
- Vægt:
- 490 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Charcuterie and French Pork Cookery
Here is a book which is guaranteed to fascinate both cook and traveller; it provides a wealth of information on the unique history and art of French charcuterie. Every town in France has at least one charcutier, whose windows are dressed with astonishing displays of good food; pates, terrines, galantines, jambon, saucissions sec and boudins.
Brugerbedømmelser af Charcuterie and French Pork Cookery
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Charcuterie and French Pork Cookery findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621