Characterization, production and application of food flavours
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 404
- Udgivet:
- 14. januar 1989
- Størrelse:
- 175x28x246 mm.
- Vægt:
- 862 g.
- 2-3 uger.
- 26. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Characterization, production and application of food flavours
No detailed description available for "Characterization, production and application of food flavours".
Brugerbedømmelser af Characterization, production and application of food flavours
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Characterization, production and application of food flavours findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621