Chandonnet, A: Alaska Heritage Seafood Cookbook
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 294
- Udgivet:
- 14. juli 2021
- Udgave:
- 21025
- Størrelse:
- 218x18x218 mm.
- Vægt:
- 744 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Chandonnet, A: Alaska Heritage Seafood Cookbook
KING CRAB, SALMON, HALIBUT, FLOUNDER, SPOT SHRIMP, CLAMS, STEELHEAD, COD, ARCTIC CHAR, MUSSELS, SQUID, SCALLOPS, ROCKFISH, DOLLY VARDEN. . any seafood lover knows this incantation usually means Alaska. In The Alaska Heritage Seafood Cookbook, authorAnn Chandonnet gathers recipes for almost 100 species of Northern sea life-freshwater fish, saltwater fish, and shellfish-with a special nod to salmon and halibut that have made Alaskan fish a prize in homes and onrestaurant menus around the world.The Alaska Heritage Seafood Cookbook pays tribute to one of Alaska's great resources and brings the state'sproud past to the table. This collection includes traditional and contemporary recipes.
Brugerbedømmelser af Chandonnet, A: Alaska Heritage Seafood Cookbook
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621