- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 392
- Udgivet:
- 23. februar 1993
- Størrelse:
- 156x234x25 mm.
- Vægt:
- 725 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Cereals in Breadmaking
Describes the breadmaking process at the molecular level, based on surface and colloidal science and introducing colloidal science with a minimum of theory. This book discusses the structure of the dough, how a foam is formed during fermentation and how starch gelatinization induces the formation of an open-pore network, such as the bread crumb.
Brugerbedømmelser af Cereals in Breadmaking
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Cereals in Breadmaking findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621