Cereals and Cereal-Based Foods
- Functional Benefits and Technological Advances for Nutrition and Healthcare
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 320
- Udgivet:
- 30. juli 2021
- Størrelse:
- 241x160x24 mm.
- Vægt:
- 692 g.
- 2-3 uger.
- 19. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Cereals and Cereal-Based Foods
This book volume sheds light on the health benefits of selected cereal grains, processing technologies of cereals, specific roles of bioactive compounds of cereals in chronic disease prevention, and traditional and latest technologies to improve the functional benefits of cereal-based products.
Brugerbedømmelser af Cereals and Cereal-Based Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Cereals and Cereal-Based Foods findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621