Cereal Grain-based Functional Foods
- Carbohydrate and Phytochemical Components
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 384
- Udgivet:
- 10. september 2018
- Størrelse:
- 241x163x29 mm.
- Vægt:
- 726 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Cereal Grain-based Functional Foods
Detailed coverage of the composition and functionality of the bulk carbohydrate components and the trace phytochemical components, i.e. phenolic compounds in cereal grains and grain products, is provided for researchers, clinicians and students.
Brugerbedømmelser af Cereal Grain-based Functional Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Cereal Grain-based Functional Foods findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621