- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 224
- Udgivet:
- 30. oktober 2014
- Udgave:
- 2009
- Størrelse:
- 155x235x13 mm.
- Vægt:
- 454 g.
- 8-11 hverdage.
- 2. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Case Studies in Food Engineering
The first concerns processes that are primarily physical, such as mixing, and the second processes that also involve biochemical changes, such as thermal sterilization. While the third section addresses some broader issues, such as how to tour a plant, how to choose among building a new plant, expanding or renovating;
Brugerbedømmelser af Case Studies in Food Engineering
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Case Studies in Food Engineering findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621