De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Carotenoid Esters in Foods

- Physical, Chemical and Biological Properties

Bag om Carotenoid Esters in Foods

As the first book to address the occurrence of carotenoid esters in foods and methods of measurement, this book provides one source to researchers in food science, nutrition and the food industry.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781788012423
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 488
  • Udgivet:
  • 6. marts 2019
  • Størrelse:
  • 240x162x36 mm.
  • Vægt:
  • 876 g.
  • Ukendt - mangler pt..

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Carotenoid Esters in Foods

As the first book to address the occurrence of carotenoid esters in foods and methods of measurement, this book provides one source to researchers in food science, nutrition and the food industry.

Brugerbedømmelser af Carotenoid Esters in Foods



Find lignende bøger
Bogen Carotenoid Esters in Foods findes i følgende kategorier: