Carbohydrate Nutrition
Du sparer
0%
ift. normalprisen
Spar
0%
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 431
- Udgivet:
- 1. september 2024
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Carbohydrate Nutrition
Carbohydrate Nutrition covers the nutritional functionality of foods needed to address the metabolic disease epidemic. The source and structure of carbohydrates, including starch, human milk oligosaccharides, polyols, arabinoxylan, beta-glucan, and cellulose are introduced, as is their function in the small intestine and colon. Nutrition researchers, food scientists, food chemists, and those studying and researching related topics will benefit from this book and can apply their learnings to the design of foods with better carbohydrate nutrition.
Brugerbedømmelser af Carbohydrate Nutrition
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Carbohydrate Nutrition findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621