De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Canned Fruit, Preserves, and Jellies

- Household Methods of Preparation

Bag om Canned Fruit, Preserves, and Jellies

Canned Fruit, Preserves, and Jellies: Household Methods of Preparation is a classic cook book by Maria Parloa that gives full instructions for canning and preserving fruit, making fruit juices, purees, marmalades, jellies, etc.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781532849503
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 42
  • Udgivet:
  • 20. april 2016
  • Størrelse:
  • 152x229x2 mm.
  • Vægt:
  • 68 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Canned Fruit, Preserves, and Jellies

Canned Fruit, Preserves, and Jellies: Household Methods of Preparation is a classic cook book by Maria Parloa that gives full instructions for canning and preserving fruit, making fruit juices, purees, marmalades, jellies, etc.

Brugerbedømmelser af Canned Fruit, Preserves, and Jellies



Find lignende bøger
Bogen Canned Fruit, Preserves, and Jellies findes i følgende kategorier: