Canned Fruit, Preserves, and Jellies
- Household Methods of Preparation
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 42
- Udgivet:
- 20. april 2016
- Størrelse:
- 152x229x2 mm.
- Vægt:
- 68 g.
- 8-11 hverdage.
- 5. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Canned Fruit, Preserves, and Jellies
Canned Fruit, Preserves, and Jellies: Household Methods of Preparation is a classic cook book by Maria Parloa that gives full instructions for canning and preserving fruit, making fruit juices, purees, marmalades, jellies, etc.
Brugerbedømmelser af Canned Fruit, Preserves, and Jellies
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Canned Fruit, Preserves, and Jellies findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621