Candy-Making Revolutionized
indgår i Cooking in America serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 188
- Udgivet:
- 15. december 2007
- Størrelse:
- 152x11x229 mm.
- Vægt:
- 290 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Candy-Making Revolutionized
Mary Elizabeth Hall's 1912 book gives instruction on creating delicious, wholesome candy from vegetable ingredients such as beets, tomatoes, sweet potatoes, and carrots. These beautiful and delicious candies will be a treat to adult and child alike.
Brugerbedømmelser af Candy-Making Revolutionized
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Candy-Making Revolutionized findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621