Vegetable candy is ideal confectionery. Of its purity, there can be no doubt. Moreover, it furnishes the valuable element of sugar so combined with nutritious vegetable bases that, because of the bulk, there is no temptation to overeat. Before an undue amount of sugar is consumed, the very mass or the vegetable base has satisfied the appetite.
Originally published in 1912.
Candy-Making Revolutionized
- Confectionery from Vegetables
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 192
- Udgivet:
- 17. juni 2003
- Størrelse:
- 203x129x20 mm.
- Vægt:
- 218 g.
- 2-3 uger.
- 2. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Candy-Making Revolutionized
Brugerbedømmelser af Candy-Making Revolutionized
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Candy-Making Revolutionized findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621