Camel Meat and Meat Products
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 258
- Udgivet:
- 23. november 2012
- Størrelse:
- 179x251x22 mm.
- Vægt:
- 774 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Camel Meat and Meat Products
This book reviews up-to-date literature on camel meat and meat products, carcass and meat quality characteristics, muscle structure, post-mortem analysis and the nutritive value to humans. A comparatively small component of global meat consumption, camel meat has the potential to undergo an explosion of production worldwide.
Brugerbedømmelser af Camel Meat and Meat Products
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Camel Meat and Meat Products findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621