Calorimetry in Food Processing
- Analysis and Design of Food Systems
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 412
- Udgivet:
- 2. oktober 2009
- Størrelse:
- 162x236x27 mm.
- Vægt:
- 866 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Calorimetry in Food Processing
Calorimetry in Food Processing: Analysis and Design of Food Systems highlights various applications of calorimetry including characterization of moisture sorption, starch gelatinization and recrystallization, lipid polymorphism, protein gelation kinetics, and inactivation of microorganisms in a variety of food and biological materials.
Brugerbedømmelser af Calorimetry in Food Processing
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Calorimetry in Food Processing findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621