Calabria in Cucina: The Flavours of Calabria
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 288
- Udgivet:
- 1. oktober 2014
- Størrelse:
- 197x32x241 mm.
- Vægt:
- 1211 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Calabria in Cucina: The Flavours of Calabria
Von den Sila-Bergen bis zu den Klippen von Tropea, von Reggio Calabria bis Pollino: Kalabrien überrascht nicht nur mit hohen Bergen und traumhaften Stränden, sondern mit einer gleichsam abwechslungsreichen Küche. Es handelt sich um eine weniger bekannte aber sehr reiche Küche mit einer großen Variation an Zutaten. Autorin Valentina Olivieri hat aus dieser Vielfalt eine kuratierte Auswahl von 80 anregenden Rezepten mit passenden Wein-Empfehlungen zusammengestellt. Für ein bisschen Kalabrien auch auf Ihrem Küchentisch.
Brugerbedømmelser af Calabria in Cucina: The Flavours of Calabria
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Calabria in Cucina: The Flavours of Calabria findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Videnskab
- Mad og drikke > Spiritus og drikke
- Mad og drikke > Kogebøger
- Kunst og kultur > Foto
- Rejsebøger > Rejseguides
- Sprog og lingvistik
- Matematik og naturvidenskab > Fysik
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Nationale og regionale køkkener
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Mad og drikke: drikke > Mad og drikke: alkoholiske drikkevarer
- Livsstil, hobby og fritid > Rejser og ferie > Steder og mennesker: generelle værker og fotografiske værker
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621