Cajun Pig
indgår i American Palate serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 178
- Udgivet:
- 2. november 2020
- Størrelse:
- 229x152x11 mm.
- Vægt:
- 408 g.
- 2-3 uger.
- 17. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Cajun Pig
Southwest Louisiana is famous for time-honored gatherings that celebrate its French Acadian heritage. And the culinary star of these gatherings? That's generally the pig. Whether it's a boucherie, the Cochon de Lait in Mansura or Chef John Folse's Fete des Bouchers, where an army of chefs steps back three hundred years to demonstrate how to make blood boudin and smoked sausage, ever-resourceful Cajuns use virtually every part of the pig in various savory delights. Author Dixie Poch traverses Cajun country to dive into the recipes and stories behind regional specialties such as boudin, cracklings, gumbo and hogs head cheese. From the Smoked Meats Festival in Ville Platte to Thibodaux's Bourgeois Meat Market, where miles of boudin have been produced since 1891, this is a mouthwatering dive into Cajun devotion to the pig.
Brugerbedømmelser af Cajun Pig
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Cajun Pig findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621