Butchering, Processing and Preservation of Meat
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 320
- Udgivet:
- 30. september 1973
- Udgave:
- Størrelse:
- 140x216x0 mm.
- Vægt:
- 428 g.
- 8-11 hverdage.
- 15. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Butchering, Processing and Preservation of Meat
This book is written primarily for the family to help solve the meat problem and to augment the food supply. Commercially in the United States, meat means the flesh of cattle, hogs, and sheep, except where used with a qualifying word such as reindeer meat, crab meat, whale meat, and so on.
Brugerbedømmelser af Butchering, Processing and Preservation of Meat
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Butchering, Processing and Preservation of Meat findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621