Brunswick Stew
indgår i American Palate serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 194
- Udgivet:
- 9. oktober 2017
- Størrelse:
- 152x13x229 mm.
- Vægt:
- 431 g.
- 8-11 hverdage.
- 28. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Brunswick Stew
With roots in Native American, African and European cooking traditions, Brunswick stew developed in colonial- and Federal-era Virginia, when squirrel was a necessary ingredient. By the nineteenth century, the mouthwatering delicacy had become an important part of politicking, celebrating and family gatherings. At the same time, it spread beyond Virginia, following barbecue culture into the Carolinas, Georgia, Tennessee and Kentucky. Drawing on historical and contemporary sources, author, award-winning barbecue cook and Brunswick stew expert Joe Haynes entertains with barbecue stew history, legend and lore, complete with authentic recipes.
Brugerbedømmelser af Brunswick Stew
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Brunswick Stew findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621