Britain's Best Bakeries
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 224
- Udgivet:
- 2. maj 2024
- Størrelse:
- 148x215x21 mm.
- Vægt:
- 542 g.
- 4-7 hverdage.
- 26. februar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Britain's Best Bakeries
Hunks of crusty sourdough, cinnamon-dusted buns, glossy plaits of challah and hand-stretched pizza: Britain''s dough game is changing, and who doesn''t want to feast (visually and literally) on the results? A plethora of exciting new bakeries are rising up, from London bread royalty E5 and TOAD (both pioneering sustainable farming practices with UK-grown grain) to Manchester-based fermentation experts Pollen, whose croissants take four days to produce from start to finish. Look no further for Britain''s finest bakes.
Brugerbedømmelser af Britain's Best Bakeries
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Britain's Best Bakeries findes i følgende kategorier:
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621