Brewing Science, Technology and Print, 1700-1880
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 320
- Udgivet:
- 23. januar 2018
- Størrelse:
- 227x152x25 mm.
- Vægt:
- 516 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Brewing Science, Technology and Print, 1700-1880
How did the brewing of beer become a scientific process? James Sumner explores this question by charting the theory and practice of the trade in Britain and Ireland during the eighteenth and nineteenth centuries.
Brugerbedømmelser af Brewing Science, Technology and Print, 1700-1880
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Brewing Science, Technology and Print, 1700-1880 findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621