Bracali and the Revolution in Tuscan Cuisine
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 137
- Udgivet:
- 19. juli 2018
- Størrelse:
- 152x229x7 mm.
- Vægt:
- 154 g.
- 8-11 hverdage.
- 12. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Bracali and the Revolution in Tuscan Cuisine
A self-taught culinary genius, Francesco Bracali is one of Italy's top chefs. He and his brother Luca, a sommelier, own the two-Michelin-starred restaurant ""Bracali"" in Massa Marittima, Tuscany. The book tells the story of the Bracali brothers, from the early days where their revolutionary approach to cuisine was a novelty, to today's International recognition.
Brugerbedømmelser af Bracali and the Revolution in Tuscan Cuisine
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Bracali and the Revolution in Tuscan Cuisine findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621