Bøger i Konserveringsteknik 2 serien
-
23,95 kr. Kapitel 9 i Konserveringsteknik 2 (978-87-91319-64-8):Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion.Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning, kemisk konservering, fermetering, varme- og strålekonservering.Ved hver metode beskrives den anvendte teknologi, de kemisk/fysiske principper for konserveringen og endelig gives der eksempler på relevante levnedsmidler. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister.Se også Konserveringsteknik 1.
- E-bog
- 23,95 kr.
-
68,95 kr. Kapitel 11 i Konserveringsteknik 2 (978-87-91319-64-8):Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion.Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning, kemisk konservering, fermetering, varme- og strålekonservering.Ved hver metode beskrives den anvendte teknologi, de kemisk/fysiske principper for konserveringen og endelig gives der eksempler på relevante levnedsmidler. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister.Se også Konserveringsteknik 1.
- E-bog
- 68,95 kr.
-
19,50 kr. Kapitel 12 i Konserveringsteknik 2 (978-87-91319-64-8):Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion.Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning, kemisk konservering, fermetering, varme- og strålekonservering.Ved hver metode beskrives den anvendte teknologi, de kemisk/fysiske principper for konserveringen og endelig gives der eksempler på relevante levnedsmidler. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister.Se også Konserveringsteknik 1.
- E-bog
- 19,50 kr.
-
24,78 kr. Kapitel 6 i Konserveringsteknik 2 (978-87-91319-64-8):Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion.Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning, kemisk konservering, fermetering, varme- og strålekonservering.Ved hver metode beskrives den anvendte teknologi, de kemisk/fysiske principper for konserveringen og endelig gives der eksempler på relevante levnedsmidler. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister.Se også Konserveringsteknik 1.
- E-bog
- 24,78 kr.
-
53,95 kr. Kapitel 8 i Konserveringsteknik 2 (978-87-91319-64-8):Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion.Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning, kemisk konservering, fermetering, varme- og strålekonservering.Ved hver metode beskrives den anvendte teknologi, de kemisk/fysiske principper for konserveringen og endelig gives der eksempler på relevante levnedsmidler. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister.Se også Konserveringsteknik 1.
- E-bog
- 53,95 kr.
-
9,95 kr. Kapitel 10 i Konserveringsteknik 2 (978-87-91319-64-8):Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion.Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning, kemisk konservering, fermetering, varme- og strålekonservering.Ved hver metode beskrives den anvendte teknologi, de kemisk/fysiske principper for konserveringen og endelig gives der eksempler på relevante levnedsmidler. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister.Se også Konserveringsteknik 1.
- E-bog
- 9,95 kr.
-
23,95 kr. Kapitel 7 i Konserveringsteknik 2 (978-87-91319-64-8):Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion.Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning, kemisk konservering, fermetering, varme- og strålekonservering.Ved hver metode beskrives den anvendte teknologi, de kemisk/fysiske principper for konserveringen og endelig gives der eksempler på relevante levnedsmidler. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister.Se også Konserveringsteknik 1.
- E-bog
- 23,95 kr.
-
13,95 kr. Kapitel 13 i Konserveringsteknik 2 (978-87-91319-64-8):Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion.Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning, kemisk konservering, fermetering, varme- og strålekonservering.Ved hver metode beskrives den anvendte teknologi, de kemisk/fysiske principper for konserveringen og endelig gives der eksempler på relevante levnedsmidler. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister.Se også Konserveringsteknik 1.
- E-bog
- 13,95 kr.