Biotechnology of Microorganisms
- Diversity, Improvement, and Application of Microbes for Food Processing, Healthcare, Environmental Safety, and Agriculture
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 372
- Udgivet:
- 31. marts 2021
- Størrelse:
- 228x151x24 mm.
- Vægt:
- 546 g.
- 2-3 uger.
- 12. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Biotechnology of Microorganisms
This volume provides an exciting interdisciplinary journey through the rapidly changing backdrop of invention in microbial biotechnology, covering microbial properties and characterization, cultivation and production strategies, and applications in healthcare, bioremediation, nanotechnology, and more.
Brugerbedømmelser af Biotechnology of Microorganisms
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Biotechnology of Microorganisms findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621