Biotechnical Processing in the Food Industry
- New Methods, Techniques, and Applications
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 300
- Udgivet:
- 1. marts 2021
- Størrelse:
- 241x159x23 mm.
- Vægt:
- 678 g.
- 2-3 uger.
- 19. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Biotechnical Processing in the Food Industry
This new book, Biotechnical Processing in the Food Industry: New Methods, Techniques, and Applications, explores several newly emerged techniques and technologies that have significantly changed the scenario of the dairy and food sector by making the processes more stable and more economically viable.
Brugerbedømmelser af Biotechnical Processing in the Food Industry
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Biotechnical Processing in the Food Industry findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621