Bioprocessing Technology in Food and Health: Potential Applications and Emerging Scope
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 326
- Udgivet:
- 31. marts 2021
- Størrelse:
- 152x229x0 mm.
- Vægt:
- 453 g.
- 2-3 uger.
- 13. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Bioprocessing Technology in Food and Health: Potential Applications and Emerging Scope
This volume focuses on recent findings, new research trends, and emerging technologies in bioprocessing, making use of microorganisms in the production of food for health and nutritional benefits.
Brugerbedømmelser af Bioprocessing Technology in Food and Health: Potential Applications and Emerging Scope
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621