Biology and Breeding of Food Legumes
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 432
- Udgivet:
- 27. september 2011
- Størrelse:
- 253x177x31 mm.
- Vægt:
- 1242 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Biology and Breeding of Food Legumes
Biology and Breeding of Food Legumes provides extensive information on food legumes' history, origin, evolution and botany, as well as breeding objectives and procedures, nutritional improvement, industrial uses, post-harvest technology and recent developments made through biotechnological intervention.
Brugerbedømmelser af Biology and Breeding of Food Legumes
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Biology and Breeding of Food Legumes findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621