Biological and Chemical Hazards in Food and Food Products
- Prevention, Practices, and Management
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 328
- Udgivet:
- 16. juni 2022
- Størrelse:
- 237x156x23 mm.
- Vægt:
- 678 g.
- 2-3 uger.
- 12. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Biological and Chemical Hazards in Food and Food Products
This volume takes an in-depth look at various biological and chemical hazards in food and food products that pose health threats. It also outlines methods and practices for the diagnosis, prevention, and management of these hazards in food production processes.
Brugerbedømmelser af Biological and Chemical Hazards in Food and Food Products
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Biological and Chemical Hazards in Food and Food Products findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621