Biofilms in the Food Environment
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 312
- Udgivet:
- 16. oktober 2015
- Udgave:
- 2
- Størrelse:
- 74x119x18 mm.
- Vægt:
- 680 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Biofilms in the Food Environment
In nature, microorganisms are generally found attached to surfaces as biofilms such as dust, insects, plants, animals and rocks, rather than suspended in solution. Once a biofilm is developed, other microorganisms are free to attach and benefit from this microbial community.
Brugerbedømmelser af Biofilms in the Food Environment
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Biofilms in the Food Environment findes i følgende kategorier:
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621