Biochemistry of Fruit Ripening
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 454
- Udgivet:
- 30. april 1993
- Udgave:
- 1993
- Størrelse:
- 155x235x25 mm.
- Vægt:
- 956 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Biochemistry of Fruit Ripening
It is over 20 years since the publication of A.c. Hulme's two volume text on The Biochemistry of Fruits and thei.r Products. Whilst the bulk of the information contained in that text is still relevant it is true to say that our understanding of the biochemical and genetic mech
Brugerbedømmelser af Biochemistry of Fruit Ripening
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Biochemistry of Fruit Ripening findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621