De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Biochemistry of Fruit Ripening

Bag om Biochemistry of Fruit Ripening

It is over 20 years since the publication of A.c. Hulme's two volume text on The Biochemistry of Fruits and thei.r Products. Whilst the bulk of the information contained in that text is still relevant it is true to say that our understanding of the biochemical and genetic mech

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780412408304
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 454
  • Udgivet:
  • 30. april 1993
  • Udgave:
  • 1993
  • Størrelse:
  • 155x235x25 mm.
  • Vægt:
  • 956 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Biochemistry of Fruit Ripening

It is over 20 years since the publication of A.c. Hulme's two volume text on The Biochemistry of Fruits and thei.r Products. Whilst the bulk of the information contained in that text is still relevant it is true to say that our understanding of the biochemical and genetic mech

Brugerbedømmelser af Biochemistry of Fruit Ripening



Find lignende bøger
Bogen Biochemistry of Fruit Ripening findes i følgende kategorier: