Biochemistry of Beer Fermentation
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 80
- Udgivet:
- 6. marts 2015
- Udgave:
- 2015
- Størrelse:
- 155x235x4 mm.
- Vægt:
- 1474 g.
- 8-11 hverdage.
- 26. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Biochemistry of Beer Fermentation
This book not only provides readers with an overview of the whole biochemical process involved in beer fermentation, but also reviews the latest findings in this delightful field, making it essential reading for both scientists and brewing enthusiasts
Brugerbedømmelser af Biochemistry of Beer Fermentation
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Biochemistry of Beer Fermentation findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621