De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Biochemistry of Beer Fermentation

This book not only provides readers with an overview of the whole biochemical process involved in beer fermentation, but also reviews the latest findings in this delightful field, making it essential reading for both scientists and brewing enthusiasts

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783319151885
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 80
  • Udgivet:
  • 6. marts 2015
  • Udgave:
  • 2015
  • Størrelse:
  • 155x235x4 mm.
  • Vægt:
  • 1474 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 26. november 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Biochemistry of Beer Fermentation

This book not only provides readers with an overview of the whole biochemical process involved in beer fermentation, but also reviews the latest findings in this delightful field, making it essential reading for both scientists and brewing enthusiasts

Brugerbedømmelser af Biochemistry of Beer Fermentation



Find lignende bøger
Bogen Biochemistry of Beer Fermentation findes i følgende kategorier: