Biochemistry Applied to the Brewing Processes - Malting
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 72
- Udgivet:
- 15. marts 2011
- Udgave:
- Størrelse:
- 138x217x3 mm.
- Vægt:
- 110 g.
- 2-3 uger.
- 14. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Biochemistry Applied to the Brewing Processes - Malting
This text contains a detailed treatise on the biochemical aspects of the brewing process, with particular focus on malting. Including a wealth of invaluable information, helpful tips, handy tables and measurements, this text provides a concise yet comprehensive guide on the more scientific aspects of brewing. It will be of great interest to the serious brewer. The chapters of this book include: 'The Chemical Composition of Barley', 'General Conditions Necessary for Germination', 'Respiration', 'The Respiratory Coefficient', 'Steeping', 'The Formation of Enzymes', 'Metabolic Changes or Changes in Chemical Composition', 'The Building of New Tissues', and many more. We are proud to republish this antique text now with a new introduction on beer brewing.
Brugerbedømmelser af Biochemistry Applied to the Brewing Processes - Malting
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Biochemistry Applied to the Brewing Processes - Malting findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621