Biochemistry Applied to the Brewing Processes - Fermentation and the Finished Beer
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 76
- Udgivet:
- 15. marts 2011
- Størrelse:
- 289x283x7 mm.
- Vægt:
- 158 g.
- 2-3 uger.
- 14. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Biochemistry Applied to the Brewing Processes - Fermentation and the Finished Beer
This book contains classic material dating back to the 1900s and before. The content has been carefully selected for its interest and relevance to a modern audience.
Brugerbedømmelser af Biochemistry Applied to the Brewing Processes - Fermentation and the Finished Beer
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Biochemistry Applied to the Brewing Processes - Fermentation and the Finished Beer findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621