Bioactive Peptides from Food
- Sources, Analysis, and Functions
indgår i Food Analysis & Properties serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 532
- Udgivet:
- 29. marts 2022
- Størrelse:
- 178x254x0 mm.
- Vægt:
- 1088 g.
- 2-3 uger.
- 23. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Bioactive Peptides from Food
This book delves into how bioactive peptides play a major role in the development of various functional foods. Numerous bioactive peptides have been reported in recent years as naturally present or generated from food proteins of different origins like milk, eggs, soya, fish, and meat.
Brugerbedømmelser af Bioactive Peptides from Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Bioactive Peptides from Food findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621