Bioactive Compounds in Foods
- Effects of Processing and Storage
indgår i ACS Symposium Series serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 272
- Udgivet:
- 29. august 2002
- Størrelse:
- 241x164x23 mm.
- Vægt:
- 576 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Bioactive Compounds in Foods
This text examines bioactive compounds as food is processed - covering a wide range of products and examining the response to many different processing operations in regard to positive or negative effects on health.
Brugerbedømmelser af Bioactive Compounds in Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Bioactive Compounds in Foods findes i følgende kategorier:
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621