- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 404
- Udgivet:
- 30. november 2021
- Størrelse:
- 156x234x0 mm.
- Vægt:
- 390 g.
- 8-11 hverdage.
- 11. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Bioactive Compounds in Fermented Foods
The bioactive compounds are produced either during biotransformation of food metabolites or directly produced by microorganisms. The book discusses different types of bioactive compounds and concludes with the impact of gut fermentation on production of bioactive compounds with specific human health.
Brugerbedømmelser af Bioactive Compounds in Fermented Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Bioactive Compounds in Fermented Foods findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621