Bill Neal's Southern Cooking
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 219
- Udgivet:
- 30. oktober 1989
- Udgave:
- 2
- Størrelse:
- 156x235x16 mm.
- Vægt:
- 388 g.
- 8-11 hverdage.
- 26. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Bill Neal's Southern Cooking
Southern cooking, the most interesting and complex regional cuisine in America, remains a mystery to many professional cooks and southerners. With a stellar collection of recipes, Neal reveals the background and subtleties of southern foods. He uses imaginative new ways with old standards to make the recipes more accessible, but he never resorts to shortcuts or processed ingredients.
Brugerbedømmelser af Bill Neal's Southern Cooking
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Bill Neal's Southern Cooking findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621