Beyond Nose to Tail
- A Kind of British Cooking: Part II
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 240
- Udgivet:
- 20. august 2007
- Størrelse:
- 143x208x25 mm.
- Vægt:
- 560 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Beyond Nose to Tail
A collection of recipes which presents carnivorous classics such as deep-fried rabbit, pigeon pie, venison liver and pressed pig's ear. This volume introduces us to the world of breads and sweets - sourdough loaves and lardy cakes, puddings such as chocolate baked Alaska, burnt sheep's milk yoghurt and goat's curd cheesecake, and ice creams.
Brugerbedømmelser af Beyond Nose to Tail
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Beyond Nose to Tail findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621