Best of Polish Cooking (Expanded)
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 240
- Udgivet:
- 17. august 2000
- Udgave:
- 2
- Størrelse:
- 140x210x18 mm.
- Vægt:
- 322 g.
- 8-11 hverdage.
- 12. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Best of Polish Cooking (Expanded)
In an easy-to-use format, the author arranges complementary foods together, organized by season. Recipes include "Braised Spring Lamb With Cabbage", "Frosty Artichoke Salad", "Apple Raisin Cake" and a low-fat chapter includes "Roasted Garlic and Mushroom Soup." Tips are included for reducing fat.
Brugerbedømmelser af Best of Polish Cooking (Expanded)
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Best of Polish Cooking (Expanded) findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621