Behind The Pass
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 288
- Udgivet:
- 1. december 2022
- Størrelse:
- 253x30x200 mm.
- Vægt:
- 1032 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Behind The Pass
Behind The Pass is a unique showcase of the very best chefs across the UK, offering readers an unprecedented insight into the minds of seasoned professionals and rising stars within the culinary world. Featuring a mouth-watering range of complex restaurant dishes, delicious desserts, achievable home cooking and weekend projects for any adventurous cook, this is a must-have for any foodie wanting the inside scoop on the UK's next culinary giants.
Brugerbedømmelser af Behind The Pass
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Behind The Pass findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621